Naša stranka | Tibor Kovačević: Ako su mladi regije udruženi na putu progresa, onda će i budućnost biti svijetla
  • Početna
  • Novosti
  • Tibor Kovačević: Ako su mladi regije udruženi na putu progresa, onda će i budućnost biti svijetla
Tibor Kovačević: Ako su mladi regije udruženi na putu progresa, onda će i budućnost biti svijetla

Tibor Kovačević: Ako su mladi regije udruženi na putu progresa, onda će i budućnost biti svijetla

13.11.2022.

Mladi iz tri liberalne partije regije: Pokret slobodnih građana iz Srbije, Liberalno-demokratska partija Makedonije i Naša stranka iz BiH potpisali su sporazum o međusobnoj saradnji.

Tibor Kovačević, predsjednik Foruma mladih Naše stranke, tim povodom kaže: “Namjera nam je sarađivati ​​u interesu jačanja pojedinačnih i zajedničkih kapaciteta usmjerenih na širenje liberalnih ideja i politika prema mladima u svim aspektima društvenih zbivanja utemeljenih na slobodi pojedinaca i na poštivanju ljudskih prava, a sve u cilju tješnjeg povezivanja, saradnje i pomirenja na Balkanu. Također nam je cilj osnaživati mlade u našim strankama da budu snažniji glas i u većem procentu da budu pokretači procesa koji regiju vode u Evropsku uniju. Ovo je važan korak za cijelu regiju, jer ako su mladi regije udruženi na putu progresa, onda će i budućnost biti svijetla.”

 

Ne živimo od namještanja tendera ni rasipanja državne imovine, već od povjerenja naših članica, članova, simpatizerki i simpatizera da će njihov novac biti utrošen na izgradnju pravednijeg društva.
Budite jedna ili jedan od njih. Donirajte!