Naša stranka | Poslije izbora SDA više neće moći ponižavati sve nas koji biramo normalan život u našoj zemlji
  • Početna
  • Novosti
  • Poslije izbora SDA više neće moći ponižavati sve nas koji biramo normalan život u našoj zemlji
Poslije izbora SDA više neće moći ponižavati sve nas koji biramo normalan život u našoj zemlji

Poslije izbora SDA više neće moći ponižavati sve nas koji biramo normalan život u našoj zemlji

03.08.2022.

Povodom napada istaknutih članova Stranke demokratske akcije koji su, između ostalog, rekli da je Naša stranka petokolonaška stranka, reagovali su iz ove političke opcije: 

“Pokušaj SDA da izmisli afere opoziciji dok strankom upravljaju ljudi s međunarodnih crnih listi, funkioneri koji vise na sudskim ročištima, te poneki bivši delinkvent, vrhunac je podcjenjivanja građana BiH. Odreknite se najgorih među vama i možda za četiri godine dobijete šansu.

Svima je jasno da SDA nema ništa da ponudi glasačima i glasačicama na izborima u oktobru. Oni godinama ne nude ništa osim kriminala, korupcije, nesposobnih kadrova i propalih projekata. Zbog toga svoju kampanju baziraju na dvije stvari: na proizvodnji straha zveckanjem oružjem i napadima na one koji biračima imaju šta konkretno ponuditi. Zato ne čudi što nas napadaju i što se plaše onih koji ovu zemlju žele okrenuti u pravom smjeru - progresa, stabilnosti i bolje budućnosti. 

Nas napadi samo jačaju i sada je sigurno da SDA nakon oktobra neće biti u prilici da nastavi ponižavati sve koji biraju normalno živjeti u našoj zemlji. U oktobru građanke i građani biraju između ponora i progresa naše zemlje, a mi smo sigurni da će izabrati one koji su konkretnim djelima pokazali da imaju šta ponuditi”, poručili su iz Naše stranke.

Ne živimo od namještanja tendera ni rasipanja državne imovine, već od povjerenja naših članica, članova, simpatizerki i simpatizera da će njihov novac biti utrošen na izgradnju pravednijeg društva.
Budite jedna ili jedan od njih. Donirajte!