Naša stranka | NS, SDP i NiP: BiH će kandidaturom i izvjesnom pobjedom kandidata ujedinjene opozicije dobiti novi zamah i svježu perspektivu!
  • Početna
  • Novosti
  • NS, SDP i NiP: BiH će kandidaturom i izvjesnom pobjedom kandidata ujedinjene opozicije dobiti novi zamah i svježu perspektivu!
NS, SDP i NiP: BiH će kandidaturom i izvjesnom pobjedom kandidata ujedinjene opozicije dobiti novi zamah i svježu perspektivu!

NS, SDP i NiP: BiH će kandidaturom i izvjesnom pobjedom kandidata ujedinjene opozicije dobiti novi zamah i svježu perspektivu!

19.05.2022.

Pregovori o zajedničkom kandidatu za člana Predsjedništva BiH u ime ujedinjenog opozicionog bloka su privedeni kraju. Osigurana je široka podrška bloka opozicionih stranaka koja trasira put pobjedi našeg kandidata. Po prvi put, građanke i građani će imati priliku da izaberu člana državnog Predsjedništva koji okuplja nikad snažniji i raznovrsniji blok stranaka, ujedinjenih u želji da građanima i građankama Bosne i Hercegovine donesu promjene, stabilnost, nadu i napredak. Bosna i Hercegovina će kandidaturom i izvjesnom pobjedom kandidata ujedinjene opozicije dobiti novi zamah i novu, svježu perspektivu. Podrška zajedničkom kandidatu zasniva se na transparentnoj saradnji, jasnoj viziji i uvažavanju glasa građana i građanki. Do kraja sedmice odluke će se formalizirati na sjednicama organa političkih partija i stranaka. 

Zajednički kandidat obratit će se javnosti u subotu na pres konferenciji u zgradi Parlamenta BiH sa početkom u 14 sati. Tom prilikom obratit će se i predsjednici političkih subjekata koji podržavaju zajedničkog kandidata.

Ne živimo od namještanja tendera ni rasipanja državne imovine, već od povjerenja naših članica, članova, simpatizerki i simpatizera da će njihov novac biti utrošen na izgradnju pravednijeg društva.
Budite jedna ili jedan od njih. Donirajte!