Naša stranka | Naša stranka Ilidža: Postali alternativa oko koje se okupljaju mladi na Ilidži
  • Početna
  • Novosti
  • Naša stranka Ilidža: Postali alternativa oko koje se okupljaju mladi na Ilidži
Naša stranka Ilidža: Postali alternativa oko koje se okupljaju mladi na Ilidži

Naša stranka Ilidža: Postali alternativa oko koje se okupljaju mladi na Ilidži

13.01.2016.

Općinski odbor Naše stranke Ilidža na jučerašnjoj sjednici je izabrao vršioce dužnosti funkcije predsjednika i dva potpredsjednika/ice NS-a, povjerenike za mjesne zajednice i predstavnike/ice u Regionalnom odboru Naše stranke Sarajevo.

"Koristim ovu priliku da se zahvalim Mirsadu Hodžiću koji je vodio odbor i svojim zalaganjem bio primjer mlađim generacijama. Zahvaljujem i Saudu Kariću, našem sekretaru, na predanom radu, te vjerujem da ćemo se nastavljati okupljati i raditi dalje. Danas imamo jaku ekipu mladih i ambicioznih ljudi, radnih i poštenih osoba, koji pokrivaju prostor cijele općine Ilidža. To je ono što je potrebno i meni kao vijećniku, ali i stranci, kako bi znali gdje su problemi, kako bi zajedno radili i napravili još bolji rezultat na narednim izborima", kazao je Elvis Vreto, općinski vijećnik Naše stranke u OV Ilidža.

"Naša stranka je na lokalnim izborima 2012. godine na Ilidži osvojila 896 glasova ili 3,36%. Naša lista za Skupštini Kantona Sarajevo je 2014. osvojila 1059 glasova, što pokazuje da smo rasli i radili. Vjerujem da smo u posljednjoj godini inicijativama, radom na terenu, ali i priključivanjem novih članova i članica napravili još veći pomak, te da ozbiljnim radom u narednoj godini možemo realizirati naše planove i akcije," kazao je Vreto.

Naša stranka Ilidža za v.d. predsjednika izabrala Kenana Sinaniju, za potpredsjednike/ice Azru Jahić i Redžu Lemezana, te povjerenike/ice za mjesne zajednice. U Regionalni odbor Naše stranke izabrani su Enisa Mešić i Amir Šahinović.

Ne živimo od namještanja tendera ni rasipanja državne imovine, već od povjerenja naših članica, članova, simpatizerki i simpatizera da će njihov novac biti utrošen na izgradnju pravednijeg društva.
Budite jedna ili jedan od njih. Donirajte!