Naša stranka | Naša stranka čestitala Dan oružanih snaga BiH: Razvijene Oružane snage su prioritet i to se mora vidjeti u budžetu
  • Početna
  • Novosti
  • Naša stranka čestitala Dan oružanih snaga BiH: Razvijene Oružane snage su prioritet i to se mora vidjeti u budžetu
Naša stranka čestitala Dan oružanih snaga BiH: Razvijene Oružane snage su prioritet i to se mora vidjeti u budžetu

Naša stranka čestitala Dan oružanih snaga BiH: Razvijene Oružane snage su prioritet i to se mora vidjeti u budžetu

01.12.2022.

Oružane snage su jedan od najvažnijih elemenata državnosti Bosne i Hercegovine i vrijeme je da se prema njima počnemo tako odnositi. Njihove potrebe moraju biti prioritizirane, prije svega budžetski. Živimo u vremenima velikih sigurnosnih, ali i drugih iskušenja u kojima stabilne, dobro opremljene, obučene i mobilne oružane snage ulijevaju osjećaj sigurnosti našim građankama i građanima. Također, Oružane snage BiH su svojim učešćem u raznim međunarodnim misijama širile ugled BiH u inostranstvu i to je jedan od razloga zbog kojeg što prije moraju biti na nivou koji zahtijevaju NATO standardi.

Naša stranka će svoja zalaganja usmjeriti u tom pravcu a ovom prilikom Oružanim snagama BiH, oružanim snagama svih naših građanki i građana, želimo sretan njihov dan i mnogo uspjeha u svim povjerenim im zadacima.

Ne živimo od namještanja tendera ni rasipanja državne imovine, već od povjerenja naših članica, članova, simpatizerki i simpatizera da će njihov novac biti utrošen na izgradnju pravednijeg društva.
Budite jedna ili jedan od njih. Donirajte!