U sali Općinskog vijeća Sanski Most, 6. 11. 2019. godine, održan je zbor članstva Općinske organizacije Naše stranke u tom gradu na kojem je izabrano novo rukovodstvo. Na zboru je dosadašnji predsjednik Amil Medić upoznao prisutne s aktivnostima i rezultatima koje je ovaj odbor ostvario u dosadašnjem periodu, od inicijative grupe aktivista do osvojenog vijećničkog mandata na posljednjim lokalnim izborima.

Zboru se obratio i predsjednik Naše stranke Predrag Kojović, koji se zahvalio članicama i članovima Naše stranke Sanski Most na njihovoj upornosti da održe ovaj odbor u teškoj političkoj i ekonomskoj klimi koja je ovu opštinu izbacila u sami vrh po broju iseljenih osoba. Kojović je izrazio svoj optimizam rastom Naše stranke u BiH i jačanjem građanske opcije koja se jedina pojavljuje kao istinska alternativa nacionalističkim strankama.

O stanju u Skupštini Unsko-sanskog kantona govorila je Vildana Alibabić, vijećnica Naše stranke, informišući prisutne o velikim pritiscima koji se vrše na Našu stranke u smislu svrstavanja u neki od postojećih političkih blokova.

Nakon izvršenog glasanja, zbor članstva je za predsjednika Naše stranke Sanski Most izabrao Ermina Osmanagića, a za potpredsjednice Nađu Nukić i Senadu Škulj. Članovi Općinskog odbora su Samir Alagić, Arijana Forić Kurtović, Medina Đulović, Azra Alagić, Enes Kurtović i Elvis Hodžić.

Novoizabrani predsjednik Ermin Osmanagić se zahvalio članicama i članovima na ukazanom povjerenju i najavio nastavak rada odbora sa fokusom na omasovljenje članstva i pripremu za naredne lokalne izbore.

PODIJELI